Neteja de sostres

limpieza profesional telefono

La neteja de sostres, pot ser una tasca de certa incomoditat a l’hora de realitzarla, però pels professionals de ReciPlac, no es cap inconvenient ja que compte amb anys d’experiència i professionals especialitzat en tot tipus de netejes de sostres.

A ReciPlac, considerem que aquesta tasca, pot suposar una millora significitiva del edifici, i adamés que la imatge que es vol donar es determinant en qualsevol situació. Comtem amb un servei per: comunitats de veins, particulars o empreses.

Neteja de sotres: productes ecològics

A ReciPlac per la neteja dels teus sostres, utilitzem productes ecològics, per assegurar-se de no produir cap reacció elèrgica entre els usuaris de l’edifici i adamés de ser responsable amb el medi ambient.

Neteja de sostres: els clients son una prioritat

A Reciplac traballem per donar el millor servei als nostres clients. Com empresa de netejes de sostres formem part de un equip present en 6 paisos que ha donat servei a més de 700 clients satisfets

Hem realitzat més de 1000 serveis en els quals hem implicat i adaptat a cada edifici. Mai interrumpim el funcionament de la mà d’obra dels nostres clients, busquem sempre la comoditat del client.

El nostre equip de profesionals està especialitzat en la neteja de sostres amb materials y eines de primera cualitat. Traballem de una forma discreta que permet no interferir en quavol activitat que es realitzi.

Si li preocupa que el seu dia a dia pot veure’s afectat per la neteja del seus sostres, con ReciPlac no veurpa afectat la seva activitat diaria.

Al utilizar productes ecològics només es notrará l’aroma del perfum a net però en cap cas les molèsties que pot produir una neteja convencional

Certificats de qualitat

El compromís amb els nostres clients, fa que cada día volguem millorar.

Per això comptem amb la acreditació del Instituto Crea Mediombiente. També comptem amb el segell A+ del institut IDMEA que qualifica a ReciPlac que realment utilitzem els productes més adecuats y realitzem una gestió correcta dels residus.

ReciPlac es distingeix d’altres empreses del seu sector, no momés per comptar amb un equip d’experts en la neteja de sostres, sino que també per ser una companyia especialista en oferir un servei de qualitat als seus clients

Si tens suggerències preguntes o vols contectar amb nosaltres.

 

CONTACTI AMB NOSALTRES

limpieza profesional telefono 91 488 14 16

email hola@reciplac.com

Compartir

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Horario de oficina:
Lunes a viernes de 09:00 a 19:00

Dirección C/ Alfredo Marqueríe, 23 – 1ª Planta,
28034 (Madrid, España)

Social Media

¿Necesitas un presupuesto ?

Ponte en contacto con nosotros y dinos en qué podemos ayudarte. Nos encantará conocerte.